2018 2019 Erasmus Staj Hareketliliği II. Başvuru Sonuçları

Erasmus Programı Staj Hareketliliğine başvuran ve 16 Mart 2019 tarihinde yapılan Erasmus Yabancı Dil sınavından 50 puan üzeri alan öğrenciler değerlendirmeye alınmıştır.

Sonuçlara itirazlar bizzat Erasmus Ofisine yapılmalıdır. İtirazlar için son süre 28 Mert 2019'dur.

Bu dönemde Öğrenim ve Staj hareketliliklerine aynı anda başvuran öğrencilerden 60 ve üzeri alan öğrenciler Öğrenim Hareketliliği değerlendirmesinde yer almaktadır. Öğrenim ve staj hareketliliği başvurusu yapan ve Öğrenim öğrencisi olarak belirlenen öğrenciler verilen süre içerisinde Öğrenim hareketliliklerinden feragat ettikleri takdirde Staj Hareketliliği aday öğrencisi olarak değerlendirileceklerdir.

Listede adı geçen öğrenciler Aday Öğrenci statüsündedir. Aday öğrenciler için 24 Mart 2019 tarihinde saat 11:00'de Spor bilimleri Fakültesi 1. Kat 1 Nolu salonda Oryantasyon Eğitimi verilecektir. Bu eğitime katılım zorunludur.

Staj Hareketliliği aday öğrencilerine yönelik sözlü mülakat sınavı olmayacaktır

Programdan faydalanmak üzere seçilen  aday öğrencilerin staj yerini kendileri bulması gerekmektedir. Bu konuda Erasmus Ofisi gerekli bilgilendirme ve yönlendirmeler oryantasyon eğitiminde yapılacaktır. Aday öğrencilere staj yeri bulmaları için 15 Mayıs 2019 tarihine kadar süre tanınacaktır, söz konusu süre içerisinde kabul belgesi sunan öğrenciler arasında toplam Erasmus puanına göre seçim yapılacak ve asil ve yedek kazananların listesi açıklanacaktır.

2018 2019 yılı Staj Hareketliliği aday öğrencileri listesine ulaşmak için tıklayınız.