2019-2020 Akademik Yılı Güz Dönemi Erasmus Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Sonuç Listesi

Erasmus Programı Öğrenim Hareketliliğine başvuran ve 16 Mart 2019 tarihinde yapılan Erasmus Yabancı Dil sınavından 60 puan üzeri alan öğrenciler değerlendirmeye alınmıştır.

* Bu dönemde Öğrenim ve Staj hareketliliklerine aynı anda başvuran öğrencilerden 60 ve üzeri alan öğrenciler Öğrenim Hareketliliği değerlendirmesinde yer almaktadır. Öğrenim ve staj hareketliliği başvurusu yapan ve Öğrenim öğrencisi olarak belirlenen öğrenciler verilen süre içerisinde Öğrenim hareketliliklerinden feragat ettikleri takdirde Staj Hareketliliği aday öğrencisi olarak değerlendirileceklerdir.

* Listede adı geçen öğrenciler Aday Öğrenci statüsündedir. Aday öğrenciler için 23 Mart 2019 Cumartesi günü saat 10:00'da Spor bilimleri Fakültesi 1. Kat 1 Nolu salonda Oryantasyon Eğitimi verilecektir. Bu eğitime katılım zorunludur.

* Listede adı geçen ASIL ve YEDEK adaylara yönelik sözlü konuşma sınavı yapılacaktır. Sözlü konuşma sonrasında gitmeye hak kazanan öğrencilere Oryantasyon eğitimi verilecektir.

* Feragatlar sonrası Nihai Sonuç Listesi için tıklayınız.

Öğr. Gör. Koray ÇELİK
Erasmus Kurum Koordinatörlüğü