2019 2020 Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği Başvuru sonuçları

2019-2020 Akademik yılı Aksaray Üniversitesi Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği için çıkılan ilana dair seçim sonuçlarına ekteki listeden ulaşılabilir.

Başvurular, Aksaray Üniversitesi Erasmus Personel Yönergesinde belirtilen kriterlere göre değerlendirmeye alınmıştır.

Değerlendirme neticesinde programdan faydalanmaya hak kazanan personelin başvuru esnasında kabul aldıkları kurumlara gitmeleri beklenmektedir. Fakat herhangi bir sebeple değişiklik yapmak isterlerse değişiklik yapılacak mesafe bandı ve ülke hibe tablosunda belirtilen 3 grup ülkeden kabul aldıkları ülke ile aynı grup veya bir alt grup ülke olmak zorundadır.

Seçilen öğretim elemanlarının 30 Mayıs 2021 tarihine kadar faaliyetlerini tamamlayıp dönmüş olmaları gerekmektedir.

Sonuçlara, 27.11.2019 tarihine kadar itiraz edilebilir.

Açıklanan listede ilan edilen yararlanıcıların, ödeme işlemlerinin yetişebilmesi açısından gerekli belgeleri faaliyet başlangıçlarından en az 20 gün önce Koordinatörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir. Hareketlilik öncesi ve sonrasında Erasmus ofisine sunulması gereken belgeler için tıklayınız