2020 Yılı Erasmus KA103 ve KA107 Programları Hibe Dağıtım Sonuçları Açıklandı!

2020 Dönemi Erasmus+ KA103 ( Avrupa Ülkeleri ile Personel ve Öğrenci Hareketliliği) ve KA107 (Avrupa Dışı Ülkeler ile Personel ve Öğrenci Hareketliliği) Hibe dağıtım Sonuçları Açıklanmıştır. Ulusal Ajans tarafından yapılan kalite değerlendirmesi sonucu üniversitemiz, KA103 programı kapsamında 94.400 Avro, KA107 programı kapsamında ise 127.065 Avro almaya hak kazanmıştır.

Yapılan kalite değerlendirmesi sonucunda üniversitemiz 2006 yılı ve sonrasında kurulan üniversiteler arasında ön sıralarda yer almayı başarmıştır. Erasmus KA103 ve KA107 Programı kapsamında üniversitemiz öğrencileri öğrenim görmek ve staj yapmak üzere, üniversitemiz personelleri ise Personel Eğitim Alma ve Ders Verme Hareketliliği kapsamında Avrupa ve Avrupa dışı ülkelerde ders vermek ve eğitim almak üzere faaliyet gerçekleştirme fırsatı elde edeceklerdir.
KA107 Programı kapsamında üniversitemizin hibe almaya hak kazandığı ülkeler (Arnavutluk, Bosna Hersek, Fas, Etiyopya, Uganda, Ukrayna, Belarus, Ürdün, Cezayir, Tunus)
KA103 Program ülkeleri (AB ülkeleri)