5. Türk Dünyası Üniversiteli Gençler Yaz Okulu - Kazakistan

V. TÜRK DÜNYASI ÜNİVERSİTELİ GENÇLER YAZ OKULU PROGRAMI HAKKINDA GENEL BİLGİ

➢ Kazakistan'da düzenlenecek olan program ücretsiz olup iaşe ve ibate giderleri (konaklama, yeme-içme vb. )Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi tarafından karşılanacaktır.

➢ Sadece 2. ve 3. Sınıf lisans öğrencileri katılabileceklerdir.

➢ Katılacak öğrencilerin Genel Not Ortalamasını (Transkirpt) gösteren belgeyi sunmaları gerekmektedir.

➢ Kazakistan’a geliş-gidiş yol ücretleri katılımcı öğrenciye aittir.

➢ 22 Haziran 2019 tarihli İstanbul-Çimkent seferiyle gelen öğrenciler havaalanından karşılanacaktır.

➢ Türkiye’den gelecek öğrencilere Kazakça ve Rusça; Türk Dünyası’ndan gelecek öğrencilere Türkçe dil eğitimi verilecektir.

➢ Farklı konularda seminerlerimiz olacaktır.

➢ Programımız sadece kurs niteliğinde olup, öğrencilere kurs sonunda “Katılım Sertifikası” verilecektir.

➢ Ahmed Yesevi, Arslan Baba ve Farabi’nin doğup büyüdüğü tarihi şehirleri yakından görerek tarihle bütünleşme fırsatı sunulacaktır.

Son Başvuru Tarihi: 30 Nisan 2019 /  Saat:12:00

➢ Program Akışı için tıklayınız