2017/2018 Öğrenim Hareketliliği ve 2017 Yaz Dönemi Erasmus Staj Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları (29/03/2017)

2017 -2018 Akademik Yılı Güz Dönemi Öğrenci Öğrenim Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız

2017 Yaz Dönemi Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları İçin Tıklayınız

*Öğrenci Öğrenim ve Staj başvuruları %50 Akademik Ortalama, %50 Yabancı Dil Sonuçlarının toplamı alınarak Fakülte bazında değerlendirmeye alınmıştır.

*Aynı fakülteden farklı bölüm öğrencilerinin programdan faydalanmalarına imkan vermek adına farklı bölümlerden en yüksek puan alan adaylar değerlendirmede faydalanmaya hak kazanmıştır.

* Erasmus Uygulama El Kitabında yazan madde uyarınca; Erasmus Programından daha önce faydalanmış olanlardan (hak kazanılmışsa/ hareketlilik  başlamamış olsa bile) yararlandı sütununda her bir hareketlilik için 10 puan düşürülmüştür.

* ASIL olarak belirlenen adaylar herhangi bir sebeple gitmekten vazgeçmeleri durumunda  en geç 10 Nisan tarihine kadar haklarından vazgeçtiklerini belirten bir dilekçe ile Erasmus Ofisine başvurmaları gerekmektedir. Belirlenen süre içerisinde hakkından feragat etmeyen öğrencilerin bir sonraki Erasmus başvurularında toplam puanları üzerinden 10 puan düşürülecektir.

Öğrenci Öğrenim Hareketliliğini kazanan öğrenciler için 5 Nisan 2017 Çarşamba günü saat 15:30’da Dış İlişkiler Ofisinde Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.

Öğrenci Staj Hareketliliğinden kazanan öğrenciler için 12 Nisan Çarşamba günü saat 15:30’da Dış İlişkiler Ofisinde Bilgilendirme Toplantısı düzenlenecektir.