2018-2019 Akademik Yılı Bahar Dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği Nihai Değerlendirme Sonuçları (Sözlü Mülakat Dahil)

Erasmus Öğrenim Programına başvuran ve 20 Ekim 2018 tarihinde İngilizce yazılı sınava tabi tutulan öğrencilerden 60 puanı geçen adaylar 26 Ekim 2018 Cuma günü Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'nde Yabancı Diller Yüksekokulu öğretim elemanları tarafından sözlü sınava tabi tutulmuştur. Yapılan sözlü sınavda; sınava giren adayların yabancı dil İngilizce (B-1 düzeyinde) konuşmalarının test edilmesi çerçevesinde dilbilgisini doğru kullanma, akıcı ve telaffuzu düzgün konuşma, yeterli kelime bilgisine sahip olma ve genel tutum yönlerinden değerlendirilmiştir.

Erasmus Öğrenim Hareketliliği Nihai Sonuç Listesine Ulaşmak İçin Tıklayınız...

Önemli Not: Değerlendirme neticesinde Programdan faydalanmaya hak kazanan öğrencilere 3 Kasım Cumartesi günü saat:10:00'da Dış İlişkiler Koordinatörlüğü'nde oryantasyon eğitimi verilecektir. Oryantasyon eğitimine katılım zorunludur. Programdan faydalanma hakkı kazanan öğrencilere bahar dönemine kadar ücretsiz (teorik ve pratik) İngilizce kurs verilecektir. Kursa katılım zorunludur. Kursa ilişkin gün ve saat bilgileri oryantasyon eğitiminde duyrulacaktır.

Öğr. Gör. Koray ÇELİK
Tel: 0382 288 3835