2018-2019 ERASMUS+ DERS VERME HAREKETLİLİĞİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

2018-2019 Akademik yılı Aksaray Üniversitesi Erasmus Personel Ders Verme Hareketliliği için çıkılan ilana dair seçim sonuçlarına aşağıdaki listeden ulaşılabilir.

2018-2019 ERASMUS DERS VERME HAREKETLİLİĞİ DEĞERLENDİRME SONUÇLARI

Değerlendirme neticesinde programdan faydalanmaya hak kazanan personelin başvuru esnasında kabul aldıkları kurumlara gitmeleri beklenmektedir. Fakat herhangi bir sebeple değişiklik yapmak isterlerse değişiklik yapılacak ülke hibe tablosunda belirtilen 3 grup ülkeden kabul aldıkları ülke ile aynı grup veya bir alt grup ülke olmak zorundadır.

Seçilen öğretim elemanlarının 31 Mayıs 2020 tarihine kadar faaliyetlerini tamamlayıp dönmüş olmaları gerekmektedir.

Sonuçlara, 12.12.2018 tarihine kadar itiraz edilebilir.

Açıklanan listede ilan edilen yararlanıcıların, ödeme işlemlerinin yetişebilmesi açısından gerekli belgeleri faaliyet başlangıçlarından en az 30 gün önce Koordinatörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir. Hareketlilik öncesi ve sonrasında Erasmus ofisine sunulması gereken belgeler için tıklayınız