2020 2021 Erasmus Staj Hareketliliği II. Başvuru - Aday Öğrenciler

2020 2021 Erasmus Staj Hareketliliği II. Başvuru ilanına 05-26 Mart 2021 tarihleri arasında başvuru yapan ve gerekli şartları sağlayan öğrenciler bu bağlamda Aday Öğrenci olarak belirlenmiştir. (Aday Öğrenci listesi ektedir. ) Erasmus Puanları; AGNO ve Dil Puanının yüzlük sistemde ortalaması alınarak hesaplanmıştır. Daha önceki yıllarda Erasmus Hareketliliklerinden yararlanan öğrencilerin Erasmus puanlarında -10 puan azaltma uygulanmıştır. Erasmus Öğrenim ve Erasmus Staj HAreketliliklerine aynı anda birden başvuran adayların Erasmus puanlarında -10 puan azaltma uygulanmıştır.

Erasmus Staj Hareketliliği için belirlenen Aday Öğrenciler 15 Mayıs 2021 tarihine kadar kabul Belgesi sunmak zorundadırlar. Belirtilen son tarihe kadar Kabul Belgesi sunmayan öğrenciler haklarından feragat etmiş sayılacaklardır.

Kabul Belgesi sunan aday öğrenciler üniversitemize verilen Erasmus bütçesi göz önünde tutularak Erasmus puanlarına göre ASIL veya YEDEK öğrenci olarak seçilecektir.

Aday Öğrencilere yönelik Çevrimiçi Bilgilendirme Toplantısı 02 Nisan 2021 tarihinde saat 15:30’da Zoom platformu üzerinden gerçekleştirilecektir. Toplantı ID ve şifre bilgileri Aday Öğrencilerin e-posta adreslerine gönderilmiştir.

Erasmus Staj Hareketliliği Rehberi için tıklayınız

Daha fazla bilgi için: