2020 2021 Erasmus Staj Hareketliliği II. Başvuru Aday Öğrenciler Değerlendirme

2020 2021 Erasmus staj Hareketliliği II. Başvurularında Aday Öğrenci olarak belirlenen 14 Mayıs 2021 tarihine kadar Kabul Belgesi sunan öğrenciler ASIL öğrenci olarak belirlenmiştir.

ASIL olarak belirlenen öğrencilerin Erasmus Staj Hareketliliği için gerekli belgeleri staj başlama tarihinden en az 10 gün önce Erasmus ofisine sunmaları ve vize başvurularını tamamlamış olmaları gerekmektedir.

Staj Öğrenci Rehberi ve gerekli belgeler için tıklayınız.

Kabul belgesi sunduğu halde ismi açıklanmayan öğrencilerin Erasmus Staj İtiraz konu başlığıyla erasmus@aksaray.edu.tr adresine e-posta ile ulaşması gerekmektedir.

* Kabul belgesi sunamayan öğrencilere 02 Temmuz 2021 tarihine kadar ek süre verilecektir. 17 Mayıs - 02 Temmuz 2021 tarihleri arasında kabul belgesi sunacak olan Staj Hareketliliği Aday Öğrencileri Erasmus puanlarına ve fakülte kontenjanlarına göre yeniden değerlendirilecektir. (Bu değerlendirme 17 Mayıs 2021’de ASIL olarak belirlenen öğrencileri etkilemeyecektir.)