2020 Sözleşme yılı Erasmus Personel Hareketliliği Değerlendirme Sonuçları

2020 sözleşme yılı Aksaray Üniversitesi Erasmus Personel Hareketlilikleri için çıkılan ilana dair seçim sonuçlarına ekteki listelerden ulaşılabilir.

Başvurular, Aksaray Üniversitesi Erasmus Personel Yönergesinde belirtilen kriterlere göre değerlendirmeye alınmıştır.

Değerlendirme neticesinde programdan faydalanmaya hak kazanan personelin başvuru esnasında kabul aldıkları kurumlara gitmeleri beklenmektedir. Fakat herhangi bir sebeple değişiklik yapmak isterlerse değişiklik yapılacak mesafe bandı ve ülke hibe tablosunda belirtilen 3 grup ülkeden kabul aldıkları ülke ile aynı grup veya bir alt grup ülke olmak zorundadır.

Seçilen kişilerin 30 Mayıs 2023 tarihine kadar faaliyetlerini tamamlayıp dönmüş olmaları gerekmektedir.

Sonuçlara, 23 Ağustos 2021 tarihine kadar itiraz edilebilir.

Hareketlillilklerin kabul belgesinde belirtilen tarihlerde yapılmaması durumunda Erasmus ofisine bilgi verilmesi gerekmektedir. Aksi takdirde katılımcı hareketlilken feragat etmiş sayılacaktır.

Açıklanan listede ilan edilen yararlanıcıların, ödeme işlemlerinin yetişebilmesi açısından gerekli belgeleri faaliyet başlangıçlarından en az 20 gün önce Koordinatörlüğümüze iletmeleri gerekmektedir. Hareketlilik öncesi ve sonrasında Erasmus ofisine sunulması gereken belgeler için erasmus.aksaray.edu.tr adresindeki Bilgi/Belge bölümünü inceleyiniz.

Detaylı bilgi için:
Öğr. Gör Uğur Koyuncu