2020 Sözleşme yılı - Erasmus Staj Hareketliliği Başvuru İlanı - Konsorsiyumlar

Önemli: Bu başvuru, 2020 sözleşme dönemine ait UNİKOP ve Orta Anadolu Erasmus Staj Konsorsiyum Projeleri kontenjanlarının hibelendirilmesi için sadece lisansüstü öğrencilere açıktır.

* 2022 2023 Bahar dönemi Erasmus Staj Hareketliliği başvuruları Erasmus Başvuru Takviminde planlanan tarihlerde yapılacaktır.

2020 Sözleşme yılı Erasmus KA103 Öğrenci ve Personel Hareketliliği projeleri kapsamında  üniversitemizin yüksek lisans ve doktora öğrencileri Erasmus Öğrenci Staj Hareketliliği (Erasmus Placement Mobility) kapsamında AB’ye üye bir ülkede üniversite, işletme veya organizasyonu bünyesinde mesleki eğitim alma ve/veya çalışma deneyimi kazanma amacıyla öğretim programının içeriğine uygun staj yapabilme imkanları vardır.

Bu ilanda, belirtilen başvuru tarihlerinde kabul mektubu sunulması şarttır. Öğrencilere kabul belgesi sunmaları için ek bir süre verilmeyecektir.

Başvurular, 18 Ocak - 17 Şubat 2023 tarihleri arasında erasmusbasvuru.ua.gov.tr adresindeki çevrimiçi başvuru sistemi üzerinden alınmaktadır.

Başvuru sırasında Kabul Belgesi sunulması şarttır. Kabul Belgeleri 01 Mart 2023 ile 30 Mayıs 2023 tarihleri arasındaki en az 2 ay ve en fazla 3 aylık bir süreyi kapsamalıdır.

Başvuru Detayları için ekteki ilan metnini inceleyiniz.

Çevrimiçi Başvuru için hazırlanan bilgilendirme sunumunu okuyunuz.