2021 2022 Bahar Dönemi Erasmus Öğrenim Hareketliliği Başvuruları

Başvurular 11 Ekim 2021'de sona ermiştir. Gelecek dönem başvuruları için lütfen 2021 2022 Erasmus takvimini inceleyiniz

2021/2022 Akademik Yılı Bahar Dönemi’nde, Erasmus Öğrenci Değişim Programı kapsamında, Avrupa’da anlaşmalarımızın olduğu üniversitelerde öğrenim görmek isteyen öğrenciler 20 Eylül 2021 - 11 Ekim 20201 tarihleri arasında online başvuru formunu doldurmalıdır.

Başvuruda mutlaka Yabancı Dil Puanı belirtilmelidir:

- YDS, YÖKDİL gibi sınavlardan 60 ve üzeri puanı (TOEFL, İELTS gibi sınavlardan denk puanı) olan öğrenciler belge ibraz etmeleri durumunda, belgedeki puanı yabancı dil puanı olarak kabul edilecektir. (Sınava başvuran adaylardan İngiliz Dili ve Edebiyatı ve İngilizce Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin değerlendirmeye alınabilmesi için yapılacak dil sınavından en az 80 puan almaları gerekmektedir.)

- Daha önceki yıllarda yüzyüze yapılan Aksaray Üniversitesi Erasmus Yabancı Dil Sınavından 60 ve üzeri almış olan öğrenciler bu sınav sonuçları ile başvuru yapabilirler.

- Öğrenim Hareketliliğine başvuru yapan öğrencilere yönelik B1 düzeyinde Yabancı Dil Sözlü Mülakat Sınavı yapılacaktır.

Detaylar için başvuru ilanını okuyunuz.

Geçmiş Dönemler Erasmus Yabancı Dil Sınavları Sonuçları:

Ekim 2020

Şubat 2020