2023 - 1 Erasmus Yabancı Dil sınavı

2020 Sözleşme yılı konsorsiyum projeleri kontenjanlarının etkin kullanımı için 13 Ocak 2023 tarihinde üniversitemizde Erasmus Yabancı Dil Yazılı Sınavı yapılacaktır. Bu sınav sadece Lisansüstü (Tezli / Tezsiz Yüksek Lisans ve Doktora) öğrencilerine açıktır.

* 2022 2023 Erasmus Takvimine uygun olarak Erasmus Bahar dönemi sınavı planlandığı şekilde 25 Şubat 2023'te uygulanacaktır.

Sınav Başvuru Tarihileri: 28 Aralık 2022 - 09 Ocak 2023

Sınav Yeri: Merkezi Derslikler Binası, Merkez Kampüs Aksaray

Sınav Tarihi - Saati: 13 Ocak 2023  -  10:00 (en az 20 dk öncesinde bina önünde olunuz.)

Sınav Süresi: 90dk

Sınav salonları ve salon sıra numaraları 11 Ocak 2023'te sitemizden duyurulacaktır. Sınav sonuçları 17 Ocak 2023'te açıklanacaktır.

Sınavın yapılacağı bina girişinde ve içerisinde yoğunluk olmaması için adayların en az 20dk öncesinde sınav binasının önünde olması beklenmektedir.

Öğrenci kimliği olmayan öğrenciler sınava alınmayacaktır.

Sınav sonucunda 50 puan ve üzeri alan öğrenciler Erasmus Staj Hareketliliği ilanına başvuru yapabilirler. Erasmus Staj Hareketliliği ilanı 18 Ocak 2023'ta websitemizden duyurulacaktır.

Önemli: Erasmus Yabancı Dil Sınav başvurusu ve Erasmus Hareketlilik başvuruları birbirinden bağımsızdır.  Sınav başvurusu yapmış olmak Erasmus başvuruları için yeterli değildir. Erasmus Staj Hareketliliği başvuruları için lütfen ilgili ilanları websitemizden takip ediniz.

Sınav örneğine buradan ulaşabilirsiniz.

Sınav başvurusu için tıklayınız.