2025 2026 Güz döneminde Erasmus Öğrenim Hareketliliğinden yararlanmak üzere başvuru yapacak ve daha önce Erasmus Dil Puanı olmayan öğrenciler 14 Mart 2025'te aşağıda belirtilen listelerde belirtilen saatte sözlü sınava girmek zorundadırlar.
Sınava girecek öğrencilerin kendilerine verilen saatten en az 10 dakika öncesinde Yabancı Diller Yüksekokulu binasında hazır bulunmaları gerekmektedir.
Sözlü sınava girmeyen adaylar Öğrenim Hareketliliği başvurusu için başarısız olarak değerlendirilecektir.
Sözlü mülakat sınavı B1 seviyesinde yapılacaktır. B1 seviyesinin altında kalan öğrenciler 'Başarısız' sayılacak ve elenecektir. B1 seviyesi ve üzerinde olan öğrencilerin Erasmus Sözlü Sınavdan alacakları puan Erasmus Dil Puanına %25 etki edecektir.
ÖNEMLİ NOT: İlanda belirtilen tarihler ve saat aralığında sözlü sınav başvurusu yapanlar arasından, Erasmus Öğrenim Hareketliliğine başvuru yapmak için yeterli yazılı sınav notu veya yeterli AGNO puanı olmayan öğrenciler sözlü sınav listesine dahil edilmemiştir. Sözlü sınava girmek için en az 60 yazılı dil sınavı puanı sunulması ve en az 2,20 AGNO olması gerekmektedir.
Sınav listesi ve saatleri için lütfen listeleri kontrol ediniz: